Гра за правилами та без

Гра за правилами та без

Доглядальниця, доглядаючи за літньою і часто самотньою людиною, входить до нього в довіру. Пізніше отримує владу над ним, а ще пізніше успішно маніпулює залежним від неї людиною — іноді, за моїми спостереженнями, на несвідомому рівні. Доглядальниця щиро вважає, що все це на благо пацієнта, так йому буде краще і спокійніше. І їй теж. Починається гра, де переможець — один.

 

Не раджу знаходити доглядальницю поза агентства. Агентство забезпечує контроль і, що ще важливіше, змінюваність, ротацію персоналу. Як правило, це добре підібрана постійна пара — тандем доглядальниць під контролем досвідченого директора.

 

Якщо ви «пригледіли» доглядальницю і довірили їй близьку людину (вийшли з рекомендованих правил агентства, наприклад), то знайте: можуть бути неприємності.

Без агентства доглядальниця часто не знає межі свого поля, вона легко порушує встановлені правила. Так, один мій клієнт після 6-ти місяців роботи з агентством перейшов на самостійний вид послуг «доглядальниці з агентства без агентства». Спочатку доглядальниця під приводом заміни перетягнула в його квартиру своїх родичів, потім у нього «зникла гречка для мами», а часом доглядальниця Таня б'є маму, коли та погано себе веде. Про це розповіла мені її колишня напарниця, абсолютно випадково «видавши цю страшну таємницю».

І я знаю, що це правда. Але чи знає про це син? Думаю, з часом дізнається і багато зрозуміє.

 
 
зверніться до нашої агенції зараз, щоб отримати кваліфіковану допомогу чи консультацію
Надістали запит